i like to be, everything you want

FRÅGESTUND, SVARA PÅ ALLT! Ni har till någon gång i veckan på er, så fråga på nu!

some die young

precis kommit hem från stan, köpte godis men det är slut nu.. :(, va hos mormor, osv.
jag känner att jag borde röra på mig snart, haha.så lat jag är egentligen. nu ska jag göra det, även fast typ varje gång jag skriver det så händer inget, men vafan

try to fix my heart but then you would see, it's totally break

snart flyttar jag in i mitt nya rum, och glädjen är oändlig! lite saker runt fönstrena kvar sen flyttar jag in! :D fan va nice bree!
iaf ska be mamma köpa lite godis åt mig när hon är i stan sen, eller om jag följer med, det märker vi. jappjapp
gött med ingen skola imorgon. LYCKA! idag är en bra dag, ingenting kan få mig ner idag!
nu ska jag dra, pusssss

he is everything that nobody can be

vakna för en stund sen och kan säga att det va värsta natten på länge. så jävla kallt asså, även vi hade hur mycket kläder på oss som helst, vakna typ hundra gånger under natten bara av att min näsa frös som in i, då vill jag inte vet hur många gånger jag vakna för att jag frös överhuvudtaget. men nu är linnea och äter hemma och sen kommer hon hit igen. somnade ganska tidigt igår men det behövdes, ska ringa min babe sen och, fin dag.
men nu ska jag kolla klart på ett klipp på youtube sen ta in mina saker och vänta på linnea, ha en fin söndag. pussss

folk som kan räkna vet att sex inte kommer först

Varit med linnea idag och när hon har ätit kommer hon tillbaka hit sen. Packa massa saker för en riktig myskväll, ihi! men hoppas endå på mycket sömn inatt igen, jag beeeeehöver det! men aa, om någon timma ska jag ringa min fina en stund och må bra.
men nu ska jag få i mig något att äta innan linnea kommer, ta med några bra filmer och försöka ladda ner hipp hipp hora, hon har ju inte sett den? så äääääägig. men nu ska jag dra mig, imorgon blir ytterligare en fin dag för ingen skola på måndag och inte tisdag heller, så gött. och måndag kommer förhoppningsvis äga riktigt fett om det blir som det är planerat. hiih. nu ska jag dra, pussss!

tänker tillbaka, fan vad lycklig jag är

- kan inte förklara, kan inte tacka dig för hur lycklig du gör mig. alla borde få ha en sån som du, vet inte vad jag skulle göra utan dig, ärligt talat. du får mig glömma allt annat, får mig att att sluta gråta om natten. kan verkligen inte förklara, du är det bästa som finns♥ -


heej inte gjort mycket idag, vaknat, ätit godis, saknat med babe, plattat håret, ätit mera godis, ja typ så. men snart ska jag gå ut en sväng och sen för vi se vad som händer ikväll,pusss

together we make love

kan ju inte påstå att detta har varit en bra dag. orolig, ledsen, tankfull och tom. behöver svar. ska ringa ett samtal om en stund och hoppas att jag får mina svar, sen ska jag sova, puss!

how beautiful life is when you're in the world

suttit vid facebook, ätit, kollat på film, lyssnat på musik, ätit godis. gjort det sen jag kom hem typ halv tre.. NU SKA JAG FAN GÅ UT! hejdå

du får göra som du vill, jag orkar inte mer

Slutade vid två idag, och hade bara två lektioner plus engelska nationella då men. annars vad det fett chill. idag ska jag mysa med mig själv, godis och en bra film. imorgon får vi se om jag drar till gudhem och festar, inte bestämmt och måndagen blir förhoppningsvis bra om inte går snett nu när det är som det är. ska sova riktigt jävla mycket idag och, gått och lagt mig efter 12 hela veckan, behövsligt men sömn nu!
om en stund kommer min "fina" bror hem och får se om jag hittar på något med han
kom på nu när jag satt och skrev att min tangenter blir suddiga, asså dom är hel vita och så, men jag har inte bra syn, ser inte något alls på lite längre avstånd. kanske borde använda min glasögon, hahhah. men nej, det tänker jag inte!
sak samma, nu ska jag sova en stund och tänka. massor! livet suger ibland. aja, pusss

en stark person är den som ler åt sina svagheter

är svin trött och har inget att göra så jag gör ytterliggare 10 saker ni nog inte vet om mig, bli inte arga om det blir någon samma som den andra:P
1. är rädd för alla småkryp, svär jag hoppas 10 meter upp i luften sp fort jag ens hör något om det
2. jag hatar folk som säger åt en vad man inte kan, som om dom vet bättre?
3. folk som går på utseendet, kan dra pt helvete
4. jag försöker slut röka :(
5. jag har lätt för att bli kär, men svårt för att lita på någon, vet inte hur det hänger ihop riktigt
6. jag älskar mina vänner över allt annat på hela universum
7. när jag pratar kan jag låta som en, jag vet inte vad. mina meningar kan se ut typ som " det är hons", " det är doms"
8. en minut utan min mobil och jag känner mig handikappad
9. jag har såna problem med att plugga hemma, men i skolan går det hur bra som helst
10. jag får ont i huvudet av att åka bil

även om du lämnar mig står jag kvar på toppen

sitter här och käkar godis som om jag skulle bli smalare, hahha fuck godis. läxfri idag och ihdsifegihie4jri vad gött det är! nu ska jag fortsätta äta godis och tro att jag blir smal, sen ikväll ska jag se på film i min ensamhet, puss

nothing hold forever but we are forever

TJENAHALLOJHEJ
Jag suger på engelska så förra inlägget blev sökert jätte fail, men how fucking cares? JA, INTE JAG IAF
men det va inte det jag skulle säga, idag har jag tyckt synd om mig själv för att jag va jättejäääääätte sjuk, pluggat liiiiiite, och saknat. så nu tänker jag ta det lugnt sitta här tills jag ska ringa min gosing, och sen ska jag sova och dö lite över att det är skola imorgon. MMM, men nu ska jag lägga mina jobbiga,töntiga,fula och allmänt störd syskon så jag kan få va i fred någon gång. pusspårumpen

my man

I have find the guy how makes me feel different. He isn't like anyone one else, beacuse he understands me even if he don't know that. Feel so fucking good wtih him. I don't wanna lose him not for anything in the whole world. He treat me like a princess and I hope he know that I would lay down and die if he leave me now. He mean everything to me and my life. I'm can not be happier than I'm now. HE MEAN EVERYTHING TO ME. And I mean it.
I would be so fucking useless without him in my life.
I feel so good with him. And hi is worth everything that life has to give.
I don't know what to do with out him. I'll never be the same, never.
I'm so fucking in love with him.

a day without you and a would lay down and die

sen jag skrev sist, att jag skulle plugga, okej jag har pluggat men i typ 5 FUCKING MINUTER! svär det är facebook's fel.. saknar min gose supermegaasmycket också, kan ju va det också :( men ska ta tag i mitt pluggplugg nu, försöka iaf, sen belöna mig själv med ett samtal till min gosing!

my life would suck without you, baby

Yooo!
Hemma idag med världens magont och huvudvärk och massa läxor som måste göras tills imorgon. jag orkar inte med alla läxor och prov mer. men ledig måndag och tisdag nästa vecka så det blir gött!
nee, men nu måste jag plugga så det skriker om det, pusshej

thank you for all the happiness you give me

mitt liv kunde inte varit bättre, jag är så lycklig, jag är så kär

haters gonna hate

Inte gjort så mycket läxor idag men ska snart ändra på det! efter det ska jag skicka ett såinihelvetes långt sms till finaste killen i världen om vad han betyder för mig♥ sen ska jag sova, och helevet vad jag ska sova, gått  och lagt mig måånga timmar försent nu det sista, så ska iaf försöka sova idag! sen hur det går är en annan sak, men nu ska jag snart dra mig, pussar!

Och ja, för er som såg det, jag tog bort förra inlägget, pga att inte vill tänka så om han. Han är bra, han är bäst

if I got to lose you I would die

Min största rädlsa är att förlora någon. Vem som helst. För när det kommer till mig och att förlora persiner är jag den svagaste männsikan som någonsin satt sin fot på denna jord. När man förlorar någon så förlorar man inte bara personen utan man förlorar så mycket mer också. Visst, det finns alltid minnen. Men kommer det verkligen räcka föralltid? För mig gör det inte det. Jag är rädd för tiden. Tiden tar någon gång slut. Tiden varar inte för evigt, det kan va slut imorgon, det kan va om en vecka? Jag är rädd för att dö. Alla gör det. Men vad händer egentligen sen? Jag vill itne dö, jag vill inte tänka på det, för jag har så mycket kvar i mitt liv att uppleva. Men endå dras jag alltid dit. Det är svårt att tänka sig att man bara kanske har en månad kvar på sig att leva. Vad ska men egentligen göra under den månaden? Kommer man fortfarande kunna vara lika stark även när man vet att det är ens sista vecka i livet? Döden är hemsk. Alla får vi ett liv att leva, men ingen överlever det.
Jag har förlorat både min farmor och farfar. Det va inte lätt. Inte någonstans. Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag grät, jag log. Men va jag tillräckligt stark för att egentligen le ett äkta leende? Jag förlorade dom med några år emellan varandra. Jag saknar dom så det gör ont. Jag hatar att förlora människor. JAG SAKNAR ER.
Skrev alltid massa brev om er att ni skulle komma tillbaka, vet inte om jag förstod att ni aldrig skulle göra det. Jag hade kvar det brevet hur länge som helst. Grät alltid när jag läste det. Kommer fortfarande ihåg att jag satt ute en sommar och skrev det mamma och pappa fråga vad jag skrev. Svarade bara med att det inte va något.
Vill aldrig förlora någon. Men det är en del av livet men det är nog det svåraste för mig här i livet. Att förlora någon.
Jag älskar er mer än någonsin. Och det va inte förens ni försvann som jag insåg hur svårt det verkligen var att kunna klara sig utan någon man växt upp med eller någon som man levt med.

it's gonna be a start of something new

Ätit, gjort läxor och pratat med gosis. Ungifär vad jag gjort sen jag skrev sist. Ingen rolig måndag men vad gör man inte för att klara sig in da ths schoool? Ska fortsätta emd mina läxor snart och sen ringa plutten om några timmar igen, min bättre hälft
Tänkte dra ut med min lillayster sen också, gör aldrig något med dom längre. Lär ju göra mer med dom längre fram heller, mina bästa! Men nu ska jag plugga lite till och sen försöka dra ut lite, tar nog med min kamera. Emma blir sååå bra på kort så det är inte klokt. Men ha det bra, pussar!

meningen med livet är att det tar slut

Finaste tjejerna som finns, såhär snygga va vi i lördags.
Ni är bäst, älskar er
Dags för plugg igen nu!

it's more important for me how you are than anything else in this fucking world♥

Sitter och lyssnar på massa gamla låtar som vi tydligen ska kunna, men mitt huvud är inte med på samma sak. Vet inte hur många gånger jag lyssnat på dom men glömmer dom lika fort! Ska iaf nu försöka lära mig dom och sen ska jag plugga lite no, då jag har ett prov på torsdag jag måste få bra i. Det är bara så. Pratade även med min fina idag, blir alltid lika glad av honom
Men nu bad mamma mig att gå ut och passa mina syskon i någon timme, läxorna får vänta! puss

Don't know if I could ever be without you

Känner mig så lycklig. Jag är så lycklig.
Han får mig att le varenda sekund på denna tid.
Vill aldrig förlora dig. Det är med dig som jag känner mig hel.
Frågar mig varje dag, vad skulle jag göra utan dig? Men finner aldrig något svar.
Du är så bra, jag kan inte förklara. Ord kan inte förklara.
Lämna mig inte, oavsett vad jag än säger.

att glömma någon du älskat är som att minnas någon du aldrig mött

Tio sanningar om mig själv
1. Jag stammar ibland när jag läser.
2. Jag får panik om jag är ensam en längre tid.
3. Jag måste duscha mitt hår varje dag, hatar när det blir äckligt, euuuuuw.
4. Det värsta som finns för mig är lögner, besvikelser och mobbing.
5. Jag älskar min familj och mina närmaste vänner över allt annat.
6. Killar kan för mig va det absolut bästa som finns och även det värsta som någonsin existerat.
7. Jag hatar skolan och har världens fuckade morgonhumör.
8. Utan min mobil, så dör jag
9. Jag kan inte klara mig utan godis, mååste ha det jämt typ, haha?
10. Jag ska skaffa piercingar, töjningar och tatueringar. Så snart som möjligt, förhoppningsvis.

livet är för långt för att leva det utan dig

bloggat riktigt dåååligt. man det är ju helg? eller ja, det va!
I fredags va jag ju hemma som ni nog vet, om jag har skrivit det. Och i lördags drog jag till ålleberg och kolla på ett program vet inte om jag ska gå det, känns inte mig. Och efter det trottsade jag min mamma och sov hos Matilda med Emelie och Felicia. HADE VÄÄÄÄRLDENS KNÄPPASTE OCH ROLIGASTE KVÄLL! Ska inte gå in på för mycket vad vi gjorde, men vi hade så jäkla kul! Nu är jag hemma och ser inte framemot skolan imorgon, men ska sova ett par timmar nu och sen ska jag sova ännu mer. Ha det bääst puss!

man måste våga satsa för att vinna

Filmen är ju så himla seg, hinner somna och vakna tio gånger innan den är klar. Och jag som ska upp tidigt imorgon.
I torsdags va vi ju som sagt på dans. Och drog ju till matilda innan då, och där var vi väl 9 tjejer som ska fixa sig SAMTIDIGT, haha nej men det gick faktiskt bra! Matilda som ä-g-e-r(!!) på att sminka fixade iordning det flesta! Knäppte lite bilder, dunkade till musiken, skrattade och hade super kul! När vi skulle gå ditt regnade det ju, men det va bara att ta på sig och gå ut! Och där gick vi på led, haha vi såg säkert jätte tuffa ut, eller..?
Men sen efter dansen skulle alla hem till matilda igen och hämta deras saker och det första vi möts av när vi kommer in är kläder. Överallt låg det kläder! Så när alla gått och tagit sina grejer vad jag och matilda kvar så vi gjorde iordning lite så hennes mamma inte skulle dö när hon såg vad vi gjort. Haha men det va bäääst!
Här är lite bilder
Det va så segt att ladda upp, kanske för att jag laddar ner en film också
men det fick bli två bilder iaf!

nothing gonna be like yesterday

Sitter här och väntar fortfarande på att kunna se på film. Den första funkade inte alls, den ena hade ingen bild. Så nuu håller jag på att ladda ner älska mig, får se om det går annars blir det en film vi har hemma. Men nu ska jag hjälpa min lillasyster att fixa lite dipp och grönsaker, puss!

no metter what, you came first

Hejsaaan!
Varit i stan med mamma under eftermiddagen, hon klippte sig och vi handlade lite tills ikväll. Så nu sitter jag här och äter upp allt mitt godis nu, så jag kommer gråta sen för att det är slut, men det är inget jag lider av just nu! Har laddat hem Linas kvällsbok och ska snart ladda ner Fucking åmål och Svennson Svennson i nöd och lust. Får se om det blir någon mer det märker vi sen.
Men nu ska jag fixa mig något att dricka då jag drack upp min pucko innan jag hann blinka, ihiih. Hoppåas ni får se bra fredag, posss!

live like you'll die tomorrow

Tumblr_m0jhheggt61qiijazo1_500_large
577176_363352853700551_176101909092314_880974_1401388894_n_large
Tumblr_m2oo6cxobx1rng5tvo1_500_large

i can't beilive that i'm here with you

Hemma idag, men har iprincip inte sovit något.. Idag hoppas jag på att bara få va hemma och ta det lugnt, ska be mamma köpa godis och en film till mig sen och. Imorgon ska jag till gymmaniset på morgonen och sen får vi se. Men nu ska jag vänta på att pappa kommer hem,pusss!

man gör allt för kärleken men den gör inget tillbaka

Lite blandade känslor just nu.. hatar det här!
Iaf, kom hem från dansen flr en stund sen, den sög, verkligen SÖÖÖÖÖG, har nog aldrig varit med om något tråkigare. Men hade fina vänner där att fördriva tiden med så det funka lite iaf. Imorgon slutar jag halv tolv tror jag, men får se om jag går till skolan. Börjar få ont i magen, nog fått det av mina systrar som kräkts, hoppas verkligen inte på magsjuk. DET ORKAR JAG FAN INTE.
Men nu ska jag sova, vila min onda rygg och tänka på killen som gör mitt liv bättre, mina dagar minnesvärda! Pussar!

A girls biggest lie "I'm okey"

Min skoldag slutade ganska mycket tidigare än dom andras pga av vissa saker. Men ikväll ska jag in till stan igen och "dansa" tänker inte, tänker inte! Hatar att dansa och jag kommer inte göra det om dom tvingar mig dansa med ngåon förutom elin, matilda, emelie och några fler, dansar inte med andra! Sure jag är as töntig, men jag hatar deT! Men skit i det. Känns och gött att jag slutar 12.00-12.30 imorgon, wooooooooooooopp!
Men nu ska jag snart duscha och sen fixa mig till ikväll pussar

make it stay, and make it now

Hemmaa från skola, ni anar inte hur gött det är att komma hem efter en onsdag så som vi har nu.. Lektion på lektion, ingen tid att andas. Känns som om jag inte gör annat än skolarbete. Det sista veckorna har jag så sjukt mycket i skolan, men då ska vi inte tala om hur jag har det i maj.. läxor,prov,nationella och allt är typ samtidigt. Men det är fasiken inte länge kvar nu, snaaart sommar :D nu ska jag sätta på en film och sen göra mat till min fina mormor kommer hem, för jag är såååååååhääääääääääär snäll! Min nu får ha det bättre än bäst, pussssar!

in time you're alont whatever they said

Hejhallå! Skolan gleed på som vanligt idag, förutom sista lektionen.. måste erkänna att jag somna i typ 20min under filmen.. men vad tänker man med om man sätter på en film på 1½ timme som handlar om hur miljön kommer att förstöra vår värld i framtiden, ozonlagret och sånt. När man gått i skolan från 8 då.. Men som tur va gick det snabbt mot slutet! Letat efter mina läxböcker hela eftermiddagen sen jag kom hem och, fattar inte vart dom kan vara heller! Men skit samma, ska upp och fortsätta kolla tv tills mamma och dom kommer hem sen duscha. Förhoppningsvis vill Emelie och Matilda busa med mig imorgon, men ni får ha det så bra, pussar!
- even if you're miles away, I feel so close to you
you make me so happy

not even YOU can break me

I'M DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONE, mina läxor är klara! hur trött som helst nu, ska längta efter att få pussa på min bebo nu och sen ska jag fortsöka  sova. GODNATT finisaaaar!

så som du såg på mig såg du på alla andra också

nu har jag iaf skrivit klart boken bara lite bilder som ska fixas och sen lite annat fixa men det tar vi sen nu ska jag dra ut med Emma en sväääääng, hoy :D

this time I'm gonna fight

Snart skrivit 9 långa fucking sidor om mig själv och mitt liv, haha? Sen är det bara till att leta massa bilder på när jag va liten, mina syskon osv.. Den där jädra "boken om mig" drar ju fan upp hela mitt liv, okej det är mening men ooooooooorka? har iaf skrivit klart snart och det är göööött, för min hand orkar inte mer. efter det ska jag bara längta efter sommarlovet som är nära nu, sena kvällar, sola, bada, vänner, göteborg, ALLLLLLT! och här är filmen jag snacka om igår https://www.facebook.com/photo.php?v=10150759465119489 hahahahh, vi har nog en till sån fast den är inte klar, men vi får se!
men nu måste jag fortsätta skriva, ha det puss!

i can be the girl i want to be with you

kom hem nyss och har precis käkat. Ska också då försöka komma i säng snart. Kan bara säga att det finns inga bättre vänner än dom jag har asså, ni dödar mig av skratt varje dag. Kan prata med er om precis allt, vilket är så jävla skönt. Imorgon ska jag käka glass med två av mina fina syskon, mina godingar.
Men ska smsa min andra goding nu och sen försöka sova, trottsallt skola imorgon :( JUUUUUSTE, jag och matilda redigerade och klippte en video som vi gjort för ett tag sen, tänkte lägga upp den här sen om det går vill säga :D
Men nu ska jag soooova, pussar!

People changes, things go wrong. Shit happens, life goes on

Heeej!
Vakna tidigt idag, som alla andra dagar när jag är ledig, men det funkar! Sov alltid bort hela dagarna förut, kunde sova till 2 hela helgen/loven, så känns bra att vakna runt 9 nu! :D
Sitter och lyssnar på justin bieber - boyfriend, och väntar på att brorsan kommer och ber mig stänga av, hih! Och om någon timme ska jag in till stan för att va med emelie och nog matilda också! men innan det när jag väntar på att klockan ska dra iväg ska jag sätta på en film, och se om jag hinner ut med rasmus och  ta kort innan vi åker.
Men nu blir det american pie, pussss!

jag vill bli sådär galet bedragen med känslan i magen

kollat klart på filmen för en stund sen nu. han är ju så snygg och, kankse det som gör filmen lite bättre? :D
men iaf, ska ta och sova en stund nu tills min bror kommer hem, och tvinga han att gå ut med mig! imorgon ska jag sova bort hela dagen endast för att söndagar suger!
men ska kila nu, pusssssar!

du är vacker som du är du måste vara som du va

Tjäää.
Nyss käkat och nu ska jag förberda mig på att lipa till dear john. Det är världens bästa film, har ni inte sett den, så mååååste ni göra det. Lipar fan lika mycket varje gång. Finns bara tre ord, jag älskar den!
Ska vänta tills bror min kommer hem också så ska vi ut och hitta på något! Men nu ska jag se film, pussar!
Ni får en bild som min fina lillasyster tog på mig för ett tag sen, redigerade ljuset lite så den skulle bli lite mer glad.

because of you I'm afraid to love

halloj godingar.
vaknade 7 (????!!!!) idag utav att min katt skrek och hade sig. men det lugnade sig rätt snabbt som tur va, och jag kunde somna om till 9 iaf :( gick upp och duscha och fixade mig och mitt rum.
idag vet jag inte vad som händer, förhoppningsviss blir det bättre, än vad det är nu, framåt kvällen. bra väder är det ju också så skulle inte sitta fel om mina fina grannar, vill med på äventyr. men det får vi se! men nu ska jag fixa lite och längta efter bättre dagar. hoppas ni får en bra dag, puss!

i'll not be the one how stand there alone again

Tja. Kom hem för ett tag sen. Tillbringat min tid efter skolan med världens finaste tjejer. Förmodligen ännu en fin dag med dom imorgon också! Men har inte så mycket att skriva om nu, så ska gå och se om vi har maaaaaaaaat och sen sätter jag nog på en film och hoppas jag somnar. Ha det bra pussar

it's not my business anymore

Halloj!
Ska snart gå och lägga mig, eftersom jag hatar att gå upp på morgonen och behöver soova.
Vill bara tipsa er om att sköta er själva också. Jag säger inte någon, för det är inte riktat mot någon speciell. Men det är knappt någon som nu mera kan sköt sitt eget liv. Alltid måste va och förstöra för andra. Är så sjukt trött på det. Och att världen är påväg åt fel håll! Snälla, sköt erat eget, ni vill inte att man lägger sig i era liv, så lägg då er inte i andras liv.
Det finns ingen som mår bättre utav att alltid ha någon som förstör för en. Har ni problem med varandra, fine, men släpp det. Bråkar man går det ut över så sjukt mycket, inte bara det som bråkat började med. Allting dras in. Och ingenting blir bättre utav det heller. Och all denna skit över internet. Visst hade vi det bra när man inte hade någon data, mobil, ipad och allt det där, vist hade vi? Ville man något så pratade man med varandra face2face, bråkade man tog man det också face2face. Är det två som bråkar, låt det va två. Låt inte hela internet/världen få veta vad det handlar om!
Men med detta sagt ska jag nu dra mig och sova, hoppas ni inte tar åt er personligt, men fattar iaf något om vad jag menar och vad jag vill få fram. Ha en bra helg imorgon, för det jag ska ha, pusssssar!

om du saknar mig kom då ihåg att jag lämnade inte dig, du lämnade mig

Känner att jag är sämst på att blogga. Men har iprincip inget att skriva om på vardagarna. Gör ju samma sak vajre dag. Skolan, läxor, duscha och sova, typ. Mycket mer än så hinner man inte med om man har läxor att göra. Suttit enda sen jag komer hem till typ 5 med bara läxor och jag är fortfarande inte klar.
Men iaf, imorgon är jag antingen i fkp beroende på om min bror behöver sitt kort. Kommer endå inte skriva något imorgon typ, vilket jag än gör.
Men ska äta snart och fortsätta med mina läxor. Puss!

all I need

Varit i skolan idag, like always.. Och det sög, like always! Sak samma igår kväll gick min mobil sönder och jag höll på att dö. Även om det bara va en halvtimme tills jag fixade en ny, men endå liksom. Märkte också då hur beroende man är av den. Och hur lite, speciellt jag, skulle klara mig utan den. Inga kontakter har jag heller, typ 4 st kanske. Så lite mindre gött. Fick också reda på förut när jag kom hem att linjen jag skulle gå på gymnasiet, har dom tagit bort pga att för lite har sökt dit. Jag menar jag då?! Jag ville ju inte gå någonting annat, och ville gå i skara. Men heee. Fuckmylife just nu.
Nu ska jag läsa lite till skolan som jag inte gjorde igår, pusshej!

i feel so high to fly away

Köpte blond hårfärg med hanna förut men eftersom mamma tror jag kommer faila låter hon mig inte färga -.- Haha, ni ska se att jag är blond snart iaf! Efter det blir det rött.
Nyss käkat nu och ska snart slänga i väg ett sms till en finis. Sen läsa ett häfte jag fick som läxa tills imorgon, trodde typ inte jag hade några läxor tills efter lovet. Men nu efter första dagen är jag seriöst dränkt av massa saker som måste göras. Min, elin och fridas högtalare vi skulle göra klart till imorgon, är så kass som det bara går :( näästan alla delar är i sär plockade. Vi ska måla en bild av den, skriva allt vi gjort, felkällor, verktyg osv. Och boken om mig ska vara klar nästa vecka, kill me :( Skulle döda för sommarlov just nu asså!
Men inte länge kvar nu, ungifär 40 dagar kvar i skolan, plus att vi är lediga huuur mycket som helst det sista. Och det är så himla gött. Det va en vecka vi bara gick måndag och tisdag och sen lång ledigt! Man ska inte klaga endå, vi har det bra! Fast känns så overkligt att börja gymmnasiet sen.. Och hoppas så himla mycket på att jag kommer in på mitt förstahandsval, det jag verkligen vill.
Massa onödigt nu, men ha det bra, puss!

jag kommer inte behöva dig om jag faller

Fuck skola imorgon. Jag oooorkar inte, lovet har gått för foort! Så nu får man börja ta tag i saker igen, plugga ihjäl sig, oooooooooooosv! Ska även försöka att inte bli avundsjuk när Elin berättar hur gött det va utomlands och inte nog med det, Matilda också :( Ska inte gå bredvid någon av dom, kommer se ut som ett spöke!
Iaf, nyss käkat och ska plugga lite och sova framför en film!
Hoppas fan att det blir fint väder snart och, pallar inte ha det såhär längre, man kan inte va ute(för så fort man går ut fryser man), ingen sol, ser inget vårtecken.. :(
Men nu ska jag plugga lite, och sen mysa med mig själv. Ha det bra, love!

två fingrar i halsen hostar upp mina problem

Försöker ladda ner film, men det går åt helvete faktiskt. Så har kollat med pappas kompis om han kan hjälpa mig, annars vet jag inte vad jag gör, har sett alla filmer här hemma och vill seeee!
Nu ska jag lyssna lite musik och se om min filmkväll är räddad,puss



you were always there beside me

tjennnna!
Kom hem runt tolv i morse packade upp och sånt. Sen skulle jag och wille kolla på film och när datan va på så kom jag på att jag glömt internetet i stan så va bara att åka tillbaka och hämta det. Ska försöka plugga sen och imorgon ska jag köpa blond hårfärg. Ska ha rött nu! Så jäävla snyggt så jag vet inte vad. Sen köpa nya byxor eftersom mina är trasiga och jag äälskar dom. Men nu ska jag sätta på en film och vänta på mat, grymt gött att det inte är någon skola imorgon också, scoore på det! Pusss

tack för tiden vi haft men fuck allt du sagt

Efter mycket godis, mat skratt och bus ska jag snart gå och sova. Hör enda från terrassen hur det låter, avisss, vill också dit. Men inte själv och 18+, fuck att man bara är 15 :( menmen! imorgon händer väl inte mycket, ska försöka plugga till skolan på tisdag och så. Och då kommer matilda hem!!! LOOOOOOOOOOOOOOVE
Men ska ta och stänga av och fundera på himla massa saker, livet är allt bra orättvist. Alltid ska man behöva välja bort något. Ordnar sig nog, nu ska jag sova! pussss'mamaaa

fantasi är det vi vill ha men verklighet är det vi får

Har du pojkvän/flickvän? -nej
Har du pussat någon 2012?- nej
Har du haft pojkvän/flickvän 2012- nej
Har du kramat någon 2012- japp
Har du hatat någon 2012? - yes
Har du sagt "jag älskar dig" till någon 2012? - yes
Är du kär nu? - ja
I vem? - hemligt än så länge
Kan du vissla? - yea
Har du en dildo? - nej
Äger du mer än 5 par string? - nej
Äger du mer än 10 par string? -nej
Äger du mer än 15 par string? - och nej
Äger du en mascara? - tror det
Äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? - nej
Är du en fjortis? - nej
Är du emo? - det är en musikstil och jag är ingen musikstil så, nej
Är du brat? nej
Gillar du vältränade killar? - alla dagar, nomnooom
Gillar du nörd-killar som pluggar? - man går la inte på det?
Gillar du tjejer? - ja, men inte på samma sätt som killar
Är du bisexuell? - nej
Har du över 10 bhar? - nej
Har du nångång tyckt om någon i din ålder? - ja
Kan du köra skoter? - nej
Kan du leka apa? - kan jag la säkert
Är du brunett? - svart/brun/"grå"utväxt
Är du blond? - nej
Har du haft svart hår/har du just nu? - ja
Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? - har inte testat så vet inte

HELT SERIÖST
Vad har du på dig för underkläder - trosor, bh
Hur gammal har ditt äldsta hångel varit? -16/17
Har du sugit av någon? -nej
Har du runkat av någon? - nej
Vet du vad oral/anal sex är? - ja
SENASTE
Vem fick du sms av senast? - adam
Vem smsade du senast?- adam
Vem ringde dig senast? - bella
Vem hånglade du med senast ? - marcus
Vem pussade du senast? - fia
Vem kramade du senast? filip
När däckade du sist? - donno
Är du allergisk mot någoting? - nej

Är du sexmonster?- nej
Pinsamma frågor för dig nu? - nej

Namn: rebecka
- Smeknamn: becka

- Födelseplats: BB
- Ögonfärg: blågrön
- Hårfärg: svart/brun
- Längd: 164cm
- Skostorlek: 38-39
- Vikt:
- Höger- eller vänsterhänt: höger
- Stjärntecken: skytten
- Skor som du bar idag: converse
- Rädsla: att förlora någon som betyder
- Målsättning: leva lyckligt
- Din första tanke när du vaknade imorse: vill sovaaa
- När somnade du: 01.00
- Pepsi eller Coca Cola: Cola
- McDonalds, Max eller Frasse: donken
- Singel- eller dubbeldejt: Singel
- Adidas eller Nike:
- Choklad eller vanilj: choklad
- Svär du: ja
- Sjunger du: händer
- Tror du att du någonsin varit kär: ja
- Gillar du skolan: nej
- Tror du på dej själv:  beror på vad det gäller
- Blir du åksjuk: nej
- Tycker du att du är hälsosam: nej
- Gillar du åska? - nej!
- Spelar du något instrument: nej

Har du under den senaste månaden..
- Druckit alkohol: nej
- Rökt: ja
- Shoppat: nej
- Ätit en hel ask müsli: nej
- Ätit sushi: Nej
- Stått på scen: nej
- Blivit dumpad: nej
- Skejtat: nej
- Färgat håret: nej
- Stulit något: nej

Har du någonsin..
- Däckat eller varit jättefull:
- Blivit upptäckt under "akten": nej
- Blivit kallad hora: nej
- haft sex?- nej
- Hur gammal vill du vara när du gifter dej: 20-30
- Namn på barn:
- Ditt drömbröllop: har inget
-Vad vill du bli när du blir vuxen: dagislärare
Antal..
- Antal människor du skulle ge ditt liv för: många
- Antal CD skivor du äger: vet inte
- Antal piercings: vanliga i öronen, hade en längst upp på örat ett tag
- Antal tatueringar: inga
- Antal saker du ångrar: många
Brukar du..
- Titta dej själv i spegeln? ja
- Gnälla: om det är värt det
- Skrika: nej
- Sova: det kan man göra när man är gammal
- Ha ångest: ibland
- Skada dej själv med flit: brukar inte men
- Vilja dö: va ett tag sen sist
- Drömma mardrömmar: nej
- Drömma sexdrömmar: nej
- Ta droger: nej
- Försöka vara annorlunda: nej
- Klä dig i svart: ibland
- Gå till kyrkan: nej
- Gå i skolan: ja
- Röka: ibland
- Ljuga: nej
- Hata folk: nej
- Lita på folk: för mycket

När..
- Åt du senast: mat ? har inte ätit något
- Läste du en bok senaste: länge sen
- Köpte du något senast: donno
- Svor du senast: ingen anning
- Sjöng du senast: förut
- Klagade du senast: vet inte
- Är det sommarlov: så bra har vi det inte

Vem..
- Saknar du: MATILDAÄLSKLING
- Vill du döda: ingen
- Rörde dej sist: amanda
- Vill du slå: ingen
- Vill du kittla: INGEN
- Vill du prata med:
- Skrek du till sist: sofia
- Vill du vara som: ingen
- Sårade dej senast:
- Vill du bli galet full med: mina babes

Har du..
- För många vänner: kan man inte ha
- Förföljesemani: om det menas att man är rädd när någon förljer efter en, så ja
- Tvångstankar: ibland
- Någon annan psysik sjukdom: nej
- Skadat någon: har jag nog
- Färgat håret: ja
- Brutit några ben: nej
- Egen dator: ja
- Gjort bort dig rejält: yes
- Bra självförtroende: ibland

you'll never now if you never try

I falköping nu och resten av dagen. Hungrig som ett ass men med två "karlar" i köket går det långsamt..
Sitter iaf och kollar på disney channel med Hanna och Amanda. Har inte så mycket att blogga om vad jag har gjort för jag har inte gjort något intressant, men ska fixa en lista med frågor efter detta inlägget.
Så tills des ha det bäääsT!

we might be perfect

Hajpåer!
Sitter på kalas men det va grymt lamt så tog fram datan, förhoppningsvis åker vi snart! Då in till stan och sova där, får se vad som händer där och. Nu ska vi fika och, skirver när jag orkar ikväll sen, ha en "fin" dag i den förbannade jävla snön, pusssar!

nu kan du få mig så lätt

ny blogg igen, känner att blogg.se passar mig!
här är lite om vem jag är,
Jag heter Rebecka Kumpula, som ni säkert redan förstått. Är en glad och mesta dels framåt 15åring. Går sista terminen i 9an, sendan förhoppningsvis barnochfritid för min del. Jag älskar mina vänner över allt annat. Och tillbringar mitt liv med dom. Och accepterar dom som accepterar mig. Hatar fake pepz. Har också 5 syskon som livar upp tillvaron.
Lite om mig, vill du veta mer är det bara att kommentera. Pussis

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0